SZOLGÁLTATÁSOK

NYEREG VÁSÁRLÁS PRÓBALHETŐSÉGGEL - INGYENES TANÁCSADÁS
Eladó nyereg kínálatomban az olcsótól a prémium kategóriáig rengeteg használt nyereg megtalálható, amelyeket kizárólag szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt állapotban adok át. Garantált a zökkenőmentes nyeregvásárlás, hiszen minden esetben szerződésen alapuló kipróbálást biztosítok, így ha a megvásárolt nyereg nem megfelelő, 1 héten belül visszavásárolom! Tanácsadást is biztosítok a nyeregvásárlás során felmerülő kérdésekben, illetve az ideális nyereg megtalálásában. A vásárlás részletes menete és a próba lehetőségek IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

Ezért vásárolj nyerget a Krausz Central-nál:
• Napi szinte bővülő, állandó hatalmas eladó nyereg kínálat!
• Zökkenőmentes ügyintézés, a megvásárolt nyeregre 1 hét próbaidőt biztosítok!
• Igénybe vehető helyszíni nyereg próba az ország egész területén!
• Csomagküldő szolgálattal is meg tudod vásárolni és ki tudod próbálni a kiválasztott nyerget!
• Szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt nyerget vásárolsz, pont mint a képeken!
• Az érdeklődőknek és vásárlóknak egyaránt ingyenes tanácsadást biztosítok a felmerülő kérdésekben!
• Kiváló, hiteles referenciák!


MEGBÍZÁSOS NYEREG ÉRTÉKESÍTÉS
Megbízási szerződésen alapuló nyereg értékesítést vállalok, előre megbeszélt garantált eladási árral! A megbízási díj csak a sikeres értékesítés után kerül felszámolásra és levonásra az eladási árból! A szolgáltatásba bele tartozik a nyereg értékesítésre történő felkészítése (teljes karbantartás, tisztítás és színkorrekciós festés), professzionális termék fotózása, szakszerű hirdetése és értékesítése, érdeklődőkkel történő kapcsolattartás és tanácsadás a nyereggel kapcsolatban, valamint a nyereg kipróbálásának teljes lebonyolítása, végül a törvényeknek és jogszabályoknak megfelelő teljes papírmunka elégzése is! Megbízásos nyereg eladás részletes menete és költségei IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

Ezért válaszd a Krausz Central megbízásos nyereg értékesítését:
• Nincs más dolgod, mint a megbízási papírokat kitölteni, a nyerget átadni és hátradőlni!
• Csomagküldő szolgálattal is küldheted a nyerged, a szerződés megkötése online formában is működik!
• Nyereg értékesítés profi hirdetési anyagokkal és piacvezető marketinggel!
• Gyors és zökkenőmentes értékesítés, garantált eladási áron!
• Kiváló, hiteles referenciák!


NYEREG KARBANTARTÁS
Sok éves tapasztalattal vállalom nyergek teljes körű tisztítását, ápolását, bőrpuhítását, bőrregenerálását, színkorrekciós festését és annak utókezelését, speciális és minőségi készítményekkel, megfizethető áron, pár napos határidővel! Karbantartás részletei, költségei és referencia munkáim IDE KATTINTVA megtalálhatók!

Ezért válaszd a Krausz Central nyereg karbantartását:
• 2015-ben az országban egyedülálló, innovatív szolgáltatásként hoztam létre!
• Nyerged újra olyan tiszta, puha és ápolt lehet, mint újkorában!
• Villámgyorsan, akár 24 órás határidővel!
• Csomagküldő szolgálattal is igénybe vehető!
• Akár 6 hónapos festési garanciával!
• Ingyenes tanácsadás a nyereg mindennapi ápolásával kapcsolatban!
• Kiváló, hiteles referenciák!


ELÉRHETŐSÉG
Krausz Ágnes
+36 70 628 80 90
info@krauszcentral.hu

BEMUTATKOZÁS

Krausz Ágnes vagyok a Krausz Central – professional saddle sale tulajdonosa, ex. díjugrató versenyző és lovarda tulajdonos. Foglalkozásomat tekintve multimédiafejlesztő vagyok, de a marketing világa sem áll Tőlem távol, hiszen éveken keresztül dolgoztam mindkét szakterületen. A nyeregértékesítést, nyereg karbantartást és tanácsadást 2015-ben a Krausz Central Bt. vállalkozásom megalapításával kezdtem el.

Ennek előzménye nem egyedülálló problémám volt. Versenyzőként nagy nehézséget jelentett számomra, hogy hazánkban megfelelő ár érték arányban, minőségi, jó állapotú használt nyerget szerezzek be, olyat meg végképpen, ami számomra és a lovaim számára is minden szempontból tökéletes lett volna. A legnagyobb problémának azt találtam, hogy ennek megtalálásában segítséget sem tudtam kérni megfelelő szakember hiányában. Ezt megelégelve elhatároztam, hogy a legnagyobb önszorgalommal és odaadással vetem bele magam a témába és annak részletes kitanulásába, hogy legjobb tudásom szerint, önzetlen segítséget nyújthassak a hazai lovas társaimnak a megfelelő nyereg megtalálásában. Célom, hogy a hazai használt nyeregpiacot ár-érték arányában megfizethető, minőségi és szakszerűen ápolt eladó használt nyergekkel bővítsem, ezzel megkönnyítve a hazai lovasok nyeregvásárlását.

A rengeteg önszorgalom és az idő során tapasztaltak mellett, szakmai irodalmakból, nagy nemzetközi nyereggyártók publikálásaiból és elismert hazai szakemberektől; nyergesmesterektől, állatorvosoktól és manapság már a nagyon ritka szakembereknek számító tímároktól tanulhattam és a mai napig folyamatosan tanulom és fejlesztem tudásom a nyergek felépítését, szerkezeti összetételét, ideális kialakítását és a tökéletesen illeszkedő nyereg felmérését illetően.

Az évek során szerzett nagy tapasztalattal végzem az igények és a piaci viszonyok felmérését, a nyergek beszerzését, szakszerű tisztítását, ápolását és esztétikai karbantartását, a professzionális termékfotózást, valamint az eladó nyergek marketingjét és a vevőkkel történő kapcsolattartást.


MÉG TÖBB ÉRDEKESSÉG RÓLAM ÉS A CÉGRŐL >>