SZOLGÁLTATÁSOK

FIGYELEM!
Felhívjuk kedves érdeklődőink és ügyfeleink figyelmét, hogy 2022. szeptember 1-től az életbe lépő új KATA törvény értelmében, kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe megbízásos nyeregértékesítési és nyeregkarbantartási szolgáltatásainkat, valamint előadásainkat!

Nyeregvásárlásra a továbbiakban is VAN lehetőség vállalkozók, cégek és egyesületek számára is! Az új törvény értelmében számlát nem áll módunkban kiállítani, csak magánszemélyek részére, ezért a cégek és egyesületek a mindenkor kiállításra kerülő próbagaranciás adásvételi szerződéssel tudnak nyerget vásárolni (elszámolni), a szerződésben szereplő magánszemély eladótól (a nyereg tulajdonosától).

A továbbiakban az utalásos fizetések esetén, nem áll módunkban cégből, egyéni vállalkozásból vagy egyesületi bankszámláról érkező utalásokat elfogadni, kérjük, hogy kizárólag magáncélú felhasználásra használt bankszámlaszámról utaljanak!

Felmerülő kérdések esetén keressenek minket bizalommal!


NYEREG VÁSÁRLÁS PRÓBALHETŐSÉGGEL ÉS TANÁCSADÁSSAL
Folyamatosan bővülő eladó nyereg kínálatunkban az olcsótól a prémium kategóriáig rengeteg használt nyereg megtalálható, amelyeket kizárólag szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt állapotban adunk át vásárlóinak. Garantált a zökkenőmentes nyeregvásárlás, hiszen minden esetben szerződésen alapuló kipróbálást biztosítunk, így ha a megvásárolt nyereg nem megfelelő, 7 napon belül visszavásároljuk! Tanácsadást is biztosítunk a nyeregvásárlás során felmerülő kérdésekben. A vásárlás részletes menete IDE KATTINTVA OLVASHATÓ>>

Ezért vásárolj nyerget a Krausz Central-nál:
• Napi szinte bővülő, állandó hatalmas eladó nyereg kínálat!
• Zökkenőmentes ügyintézés, a megvásárolt nyeregre 1 hét próbaidőt biztosítunk!
• Igénybe vehető helyszíni nyereg próba az ország egész területén!
• Csomagküldő szolgálattal is meg tudod vásárolni és ki tudod próbálni a kiválasztott nyerget!
• Szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt nyerget vásárolsz, pont mint a képeken!
• Az érdeklődőknek és vásárlóknak egyaránt ingyenes tanácsadást biztosítunk a felmerülő kérdésekben!
• Kiváló, hiteles referenciák, sok évre visszanyúló szakmai tapasztalat!


MEGBÍZÁSOS NYEREG ÉRTÉKESÍTÉS
Megbízási szerződésen alapuló nyereg értékesítést vállalunk, előre megbeszélt garantált eladási árral! A megbízási díj csak a sikeres értékesítés után kerül levonásra az eladási árból! A szolgáltatásba bele tartozik a nyereg értékesítésre történő felkészítése (karbantartása, tisztítása és színkorrekciós festése is), professzionális termék fotózása, szakszerű és hiteles hirdetése, érdeklődőkkel történő kapcsolattartás és tanácsadás a nyereggel kapcsolatban, valamint a nyereg kipróbálásának teljes lebonyolítása, végül a törvényeknek és jogszabályoknak megfelelő teljes papírmunka elvégzése! Megbízásos nyereg eladás részletes menete és költségei IDE KATTINTVA OLVASHATÓ>>

Ezért válaszd a Krausz Central megbízásos nyereg értékesítését:
• Nincs más dolgod, mint a megbízási papírokat kitölteni, a nyerget átadni nekünk és hátradőlni!
• Csomagküldő szolgálattal is küldheted a nyerged, a szerződés megkötése online formában is működik!
• Nyereg értékesítés profi hirdetéssel és piacvezető marketinggel!
• Gyors és zökkenőmentes értékesítés, garantált eladási áron!
• Kiváló, hiteles referenciák, sok évre visszanyúló szakmai tapasztalat!


NYEREG KARBANTARTÁS
Sok éves tapasztalattal vállaljuk nyergek teljes körű tisztítását, ápolását, bőrpuhítását, bőrregenerálását, színkorrekciós festését és annak utókezelését, speciális és minőségi készítményekkel, megfizethető áron, pár napos határidővel! Karbantartás részletei, költségei és referencia munkáink IDE KATTINTVA megtalálhatók>>

Ezért válaszd a Krausz Central nyereg karbantartását:
• 2015-ben az országban egyedülálló, innovatív szolgáltatásként hoztuk létre!
• Nyerged újra olyan tiszta, puha és ápolt lehet, mint újkorában!
• Villámgyorsan, akár 24 órás határidővel!
• Csomagküldő szolgálattal is igénybe vehető!
• Akár 6 hónapos festési garanciával!
• Ingyenes tanácsadás a nyereg mindennapi ápolásával kapcsolatban!
• Kiváló, hiteles referenciák, sok évre visszanyúló szakmai tapasztalat!


AJÁNDÉKUTALVÁNYOK
Ajándékutalvány karbantartásra:
Melyik lovas ne szeretné felszereléseit újszerűen tisztán, gyönyörű állapotban viszont látni? Lepd meg lovas ismerősöd, családtagod nyerge és más lovas felszerelése szakszerű, profi karbantartásával. Ez egy igazán egyedi, kreatív és hasznos ajándékötlet lehet, legyen szó bármilyen alkalomról. Az utalvány tetszőleges összegben vásárolható és a vásárlástól számított 1 évig felhasználható. Az utalvány bármely karbantartási szolgáltatásunkra beváltható!

Ajándékutalvány nyereg vásárlásra:
Lepd meg lovas ismerősöd, családtagod nyereg vásárlásra beváltható ajándékutalvánnyal. Ez egy igazán egyedi, kreatív és hasznos ajándékötlet lehet, legyen szó bármilyen alaklomról. Az utalvány tetszőleges összegben vásárolható, érvényességét nem veszti el, időkorlát nélkül bármikor beváltható, amikor esedékesség válik a nyereg vásárlás!


ELŐADÁS
"A nyereg megfelelő illeszkedése és a tökéletes nyereg kiválasztása" témakörben országszerte vállalunk egész napos, kis és nagycsoportos elméleti és gyakorlati előadásokat, amelynek díja 70.000Ft, plusz 120Ft/km kiszállási költség. A szervezést nem vállaljuk, abban az esetben tudunk előadást tartani, ha a lovarda/egyesület/lovas közösség az esemény helyszínét biztosítja és a résztvevőket toborozza (természetesen a követőink között, az esemény megosztásával segítjük az esemény szervezését).

Az előadás során kb. egy 3-3,5 órás minden fontos témát átfogó, gazdagon illusztrált elméleti anyag kerül kivetítésre. Ezt követően, az elhangzottakat gyakorlati foglalkozás keretében is átbeszéljük, interaktív módon közösen értelmezzük a látottakat a lovakon. A gyakorlati előadás időtartama kb. 2 óra (ez ló létszám függvényében változhat). Az előadás keretén belül lehetőség van arra is, hogy a helyszínen található összes lovon (létszámkorlát nélkül) megnézzük a saját nyerge illeszkedését, amelyet közösen átbeszélünk. Az elméleti előadáshoz kivetítésre alkalmas helyszínre lesz szükségünk!

Előadás fő témakörei:
• kapcsolódó szakmák bemutatása, különböző szakemberek feladatkörei
• legfontosabb illeszkedési szempontok: vázak, marvasak, nyeregpárnák, tömések, felrántószíjak, megfelelő méretek, megfelelő egyensúlyi helyzet, egyenletes súlyelosztás, nyomáspontok, száraz foltok, illeszkedés korrekció, nyeregemelők, megfelelő kialakítás a lovas számára...
• a ló leggyakoribb fizikai és mentális károsodásai
• nyeregvásárlás fő szempontjai
• megfelelő heveder kialakítás és annak fontossága
• mindennapi nyeregápolás
• erősítés földi munkával, konkrét gyakorlatsorokkal
• egyéb kiegészítő gyógyászati és alternatív kezelések
• ezeken kívül megbeszélés kérdése és egyéb témaköröket is érinthetünkBEMUTATKOZÁS

Kovács-Krausz Ágnes vagyok a Krausz Central – professional saddle sale tulajdonosa, ex. díjugrató versenyző és lovarda tulajdonos. Foglalkozásomat tekintve multimédiafejlesztő vagyok, de a marketing világa sem áll távol tőlem, hiszen éveken keresztül dolgoztam mindkét szakterületen vezető pozícióban. A nyeregértékesítést, nyeregkarbantartást és tanácsadást 2015-ben a vállalkozásom megalapításával kezdtem el.

Ennek előzménye nem egyedülálló problémám volt. Versenyzőként nagy nehézséget jelentett számomra, hogy hazánkban megfelelő ár érték arányban, minőségi, jó állapotú használt nyerget szerezzek be, olyat meg végképpen, ami számomra és a lovaim számára is minden szempontból tökéletes lett volna. A legnagyobb problémának azt találtam, hogy ennek megtalálásában segítséget sem tudtam kérni megfelelő szakember hiányában. Ezt megelégelve elhatároztam, hogy hatalmas önszorgalommal és odaadással vetem bele magam a témába és annak részletes kitanulásába, hogy legjobb tudásom szerint, önzetlen segítséget nyújthassak a hazai lovas társaimnak. Célom, hogy a hazai használt nyeregpiacot ár-érték arányában megfizethető, minőségi és szakszerűen ápolt eladó nyergekkel bővítsem, valamint a megszerzett szakmai tudásommal és tapasztalataimmal segítsem a hazai lovasokat a tökéletes nyereg megtalálásában.

A hosszú évek során, már sok-sok ezer nyereg megfordult a kezeim között, valamint évente közel ezer új esethez, lóhoz jutok el helyszíni nyereg próbára. A megszerzett gyakorlati tapasztalataim mellett, rengeteg önszorgalommal szakmai irodalmakból, nagy nemzetközi nyereggyártók publikálásaiból, elismert hazai és külföldi szakemberektől (nyergesmesterektől, állatorvosoktól, tímártól) tanulhattam és a mai napig folyamatosan tanulom és fejlesztem tudásom a nyergek felépítését, szerkezeti összetételét, ideális kialakítását, az új technológiák megismerését és a tökéletesen illeszkedő nyereg felmérését illetően.

A kezdetekben csupán egymagam tevékenykedtem, de mára már kis csapatommal, az évek során megszerzett nagy elméleti és gyakorlati tapasztalattal végezzük az igények és a piaci viszonyok felmérését, a nyergek beszerzését, azok szakszerű karbantartását, a professzionális termékfotózást és az eladó nyergek marketingjét, a vevőkkel történő kapcsolattartást és a helyszíni nyereg próbák lebonyolítását. 2021-ben új szolgáltatással bővültünk és már a „nyereg megfelelő illeszkedése és a tökéletes nyereg kiválasztása" témakörben országszerte vállalunk egész napos, csoportos elméleti és gyakorlati előadásokat is.


MÉG TÖBB ÉRDEKESSÉG RÓLAM ÉS A CÉGRŐL >>