SZOLGÁLTATÁSOK

NYEREG VÁSÁRLÁS PRÓBALHETŐSÉGGEL - INGYENES TANÁCSADÁS
Eladó nyereg kínálatomban az olcsótól a prémium kategóriáig rengeteg használt nyereg megtalálható, amelyeket kizárólag szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt állapotban adok át. Garantált a zökkenőmentes nyeregvásárlás, hiszen minden esetben szerződésen alapuló kipróbálást biztosítok, így ha a megvásárolt nyereg nem megfelelő, 1 héten belül visszavásárolom! Tanácsadást is biztosítok a nyeregvásárlás során felmerülő kérdésekben. A vásárlás részletes menete és a próba lehetőségek IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

Ezért vásárolj nyerget a Krausz Central-nál:
• Napi szinte bővülő, állandó hatalmas eladó nyereg kínálat!
• Zökkenőmentes ügyintézés, a megvásárolt nyeregre 1 hét próbaidőt biztosítok!
• Igénybe vehető helyszíni nyereg próba az ország egész területén!
• Csomagküldő szolgálattal is meg tudod vásárolni és ki tudod próbálni a kiválasztott nyerget!
• Szakszerűen karbantartott, újszerűen tiszta és ápolt nyerget vásárolsz, pont mint a képeken!
• Az érdeklődőknek és vásárlóknak egyaránt ingyenes tanácsadást biztosítok a felmerülő kérdésekben!
• Kiváló, hiteles referenciák!


MEGBÍZÁSOS NYEREG ÉRTÉKESÍTÉS
Megbízási szerződésen alapuló nyereg értékesítést vállalok, előre megbeszélt garantált eladási árral! A megbízási díj csak a sikeres értékesítés után kerül felszámolásra és levonásra az eladási árból! A szolgáltatásba bele tartozik a nyereg értékesítésre történő felkészítése (teljes karbantartás, tisztítás és színkorrekciós festés), professzionális termék fotózása, szakszerű hirdetése és értékesítése, érdeklődőkkel történő kapcsolattartás és tanácsadás a nyereggel kapcsolatban, valamint a nyereg kipróbálásának teljes lebonyolítása, végül a törvényeknek és jogszabályoknak megfelelő teljes papírmunka elégzése is! Megbízásos nyereg eladás részletes menete és költségei IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

Ezért válaszd a Krausz Central megbízásos nyereg értékesítését:
• Nincs más dolgod, mint a megbízási papírokat kitölteni, a nyerget átadni és hátradőlni!
• Csomagküldő szolgálattal is küldheted a nyerged, a szerződés megkötése online formában is működik!
• Nyereg értékesítés profi hirdetési anyagokkal és piacvezető marketinggel!
• Gyors és zökkenőmentes értékesítés, garantált eladási áron!
• Kiváló, hiteles referenciák!


NYEREG KARBANTARTÁS
Sok éves tapasztalattal vállalom nyergek teljes körű tisztítását, ápolását, bőrpuhítását, bőrregenerálását, színkorrekciós festését és annak utókezelését, speciális és minőségi készítményekkel, megfizethető áron, pár napos határidővel! Karbantartás részletei, költségei és referencia munkáim IDE KATTINTVA megtalálhatók!

Ezért válaszd a Krausz Central nyereg karbantartását:
• 2015-ben az országban egyedülálló, innovatív szolgáltatásként hoztam létre!
• Nyerged újra olyan tiszta, puha és ápolt lehet, mint újkorában!
• Villámgyorsan, akár 24 órás határidővel!
• Csomagküldő szolgálattal is igénybe vehető!
• Akár 6 hónapos festési garanciával!
• Ingyenes tanácsadás a nyereg mindennapi ápolásával kapcsolatban!
• Kiváló, hiteles referenciák!


ELŐADÁS
"A nyereg megfelelő illeszkedése és a tökéletes nyereg kiválasztása" témakörben országszerte vállalunk egész napos, csoportos elméleti és gyakorlati előadásokat 50.000Ft/napi díjjal +100Ft/km kiszállási költséggel. A szervezést nem vállaljuk, abban az esetben tudunk előadást tartani, ha a lovarda/egyesület/lovas közösség az esemény helyszínét biztosítja és a résztvevőket toborozza (természetesen a követőink között, az esemény megosztásával segítjük a toborzást).

Az előadás során kb. 3 órás minden fontos témát átfogó, gazdagon illusztrált elméleti anyag kerül kivetítésre. Ezt követően, az elhangzottakat gyakorlati foglalkozás keretében is átbeszéljük, interaktív módon közösen értelmezzük a látottakat a lovakon. A gyakorlati előadás időtartama kb. 2-3 óra, ló létszám függvényében. Az előadás keretén belül, lehetőség van arra is, hogy a helyszínen található összes lovon (létszámkorlát nélkül) megnézzük a saját nyerge illeszkedését, amelyet közösen átbeszélünk.

Előadás fő témakörei:
• kapcsolódó szakmák bemutatása
• legfontosabb illeszkedési szempontok: vázak, marvasak, nyeregpárnák, tömések, felrántószíjak, megfelelő méretek, megfelelő egyensúlyi helyzet, egyenletes súlyelosztás, nyomáspontok, száraz foltok, illeszkedés korrekció, megfelelő kialakítás a lovas számára...
• leggyakoribb károsodások a ló hátán
• nyeregvásárlás fő szempontjai
• megfelelő heveder kialakítás
• mindennapi nyeregápolás
• erősítés földi munkával, konkrét gyakorlatsorokkal
• egyéb kiegészítő gyógyászati és alternatív kezelések
• ezeken kívül megbeszélés kérdése és egyéb témaköröket is érintünkELÉRHETŐSÉG
Krausz Ágnes
+36 70 628 80 90
info@krauszcentral.hu

BEMUTATKOZÁS

Krausz Ágnes vagyok a Krausz Central – professional saddle sale tulajdonosa, ex. díjugrató versenyző és lovarda tulajdonos. Foglalkozásomat tekintve multimédiafejlesztő vagyok, de a marketing világa sem áll távol tőlem, hiszen éveken keresztül dolgoztam mindkét szakterületen vezető pozícióban. A nyeregértékesítést, nyeregkarbantartást és tanácsadást 2015-ben a Krausz Central Bt. vállalkozásom megalapításával kezdtem el.

Ennek előzménye nem egyedülálló problémám volt. Versenyzőként nagy nehézséget jelentett számomra, hogy hazánkban megfelelő ár érték arányban, minőségi, jó állapotú használt nyerget szerezzek be, olyat meg végképpen, ami számomra és a lovaim számára is minden szempontból tökéletes lett volna. A legnagyobb problémának azt találtam, hogy ennek megtalálásában segítséget sem tudtam kérni megfelelő szakember hiányában. Ezt megelégelve elhatároztam, hogy hatalmas önszorgalommal és odaadással vetem bele magam a témába és annak részletes kitanulásába, hogy legjobb tudásom szerint, önzetlen segítséget nyújthassak a hazai lovas társaimnak. Célom, hogy a hazai használt nyeregpiacot ár-érték arányában megfizethető, minőségi és szakszerűen ápolt eladó nyergekkel bővítsem, valamint a megszerzett szakmai tudásommal és tapasztalataimmal segítsem a hazai lovasokat a tökéletes nyereg megtalálásában.

A hosszú évek során, már több ezer nyereg megfordult a kezeim között és évente sok száz új esethez jutok el helyszíni nyereg próbára. A megszerzett gyakorlati tapasztalataim mellett, rengeteg önszorgalommal szakmai irodalmakból, nagy nemzetközi nyereggyártók publikálásaiból, elismert hazai és külföldi szakemberektől (nyergesmesterektől, állatorvosoktól, tímártól) tanulhattam és a mai napig folyamatosan tanulom és fejlesztem tudásom a nyergek felépítését, szerkezeti összetételét, ideális kialakítását, az új technológiák megismerését és a tökéletesen illeszkedő nyereg felmérését illetően.

A kezdetekben csupán egymagam tevékenykedtem, de mára már kis csapatommal, az évek során megszerzett nagy elméleti és gyakorlati tapasztalattal végezzük az igények és a piaci viszonyok felmérését, a nyergek beszerzését, azok szakszerű karbantartását, a professzionális termékfotózást és az eladó nyergek marketingjét, a vevőkkel történő kapcsolattartást és a helyszíni nyereg próbák lebonyolítását. 2021-ben új szolgáltatással bővültünk és már a „nyereg megfelelő illeszkedése és a tökéletes nyereg kiválasztása" témakörben országszerte vállalunk egész napos, csoportos elméleti és gyakorlati előadásokat is.


MÉG TÖBB ÉRDEKESSÉG RÓLAM ÉS A CÉGRŐL >>