FELSZERELÉS KARBANTARTÁS

REFERENCIÁIM (ELŐTTE-UTÁNA)

Sok éves tapasztalattal, villám gyors munkával, akár 24 órás határidővel vállalom nyergek és egyéb bőrfelszerelések szakszerű karbantartását! Személyes átadásra Kecskemét mellett Ballószögön van lehetőség, de csomagküldő szolgálaton keresztül is várom a felszereléseket belföldről és külföldről egyaránt!

MEGRENDELÉS
Krausz Ágnes
+36 70 628 80 90
info@krauszcentral.hu

Lovasok.hu kártya elfogadóhely!

Itt feltüntetett árakból Lovasok.hu Gold kártyásoknak 20%, Silver kártyásoknak 15%, Classic kártyásoknak 10% kedvezmény jár!

Az itt feltüntetett árak 2020. február 1-től visszavonásig érvényesek!Figyelem, western és katonai bock nyereg esetén az itt feltüntetett árakon felül +5.000Ft.- felárat számolunk fel!

MŰVELET ÁRA
Nyereg - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás 10.000Ft.-
Nyereg - Teljes színátfestés (más színre festés esetén), utókezelés 10.000Ft.-
Nyereg - Színkorrekciós festés (színkopások, szín azonos festés esetén), utókezelés 5.000Ft.-
Nyereg - Fehér kápa festés 5.000Ft.-
Kantár - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft.-
Heveder - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft.-
Kengyelszíjak - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 2.000Ft.-


KARBANTARTÁS FOLYAMATAI

Figyelem, csak az alábbiakban felsorolt esztétikai karbantartási munkák vehetők igénybe, szakadás javítást, varrást, újratömést ... és egyéb nyerges munkát sem vállalok!

A karbantartás folyamatai speciális módon, professzionális bőrtisztító, bőrpuhító és bőrregeneráló készítményekkel történnek, olyan technikákkal, amelyeket a bőrgyártás és bőrkikészítés folyamán is előfordulnak.

TISZTÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, BŐRPUHÍTÁS, BŐRREGENERÁLÁS A tisztítás során, a bőr felületén lerakódott és a bőr belsejébe beszívódott szennyeződések (felületi por, homok, göbökben lerakódott szennyeződés, beszívódott ló izzadság, bőrbe szívódott avas zsír és egyéb ápolószer …) kerülnek eltávolításra és kifertőtlenítésre, amely után a bőrök külső és belső rétegei is makulátlan, újszerű tiszták lesznek. Mivel a tisztítási folyamat során a bőrből a zsírok és egyéb ápoló anyagok is eltávolításra kerülnek, a nyereg átesik egy teljes bőrpuhító és bőrregeneráló anyagbevitelen, amelyet követően újra gyönyörű élettel teli, lágy és puha lesz a nyereg. Ez a folyamat igény szerint, min. 3 hónapos időközökkel megismételhető, de a megfelelő napi tisztítás és ápolás, illetve normál igénybevétel (napi 1-2 óra használat) mellett évente egyszer elé elvégezni.
TELJES SZÍNÁTFESTÉS, SZÍNKORREKCIÓS FESTÉS, UTÓKEZELÉS Fontos, hogy ez a folyamat a kívánt eredmény érdekébe kizárólag a felületi és mélytisztítás, illetve a teljes zsírtalanítás után vehető csak igénybe! A színkorrekciós festés során olyan festékanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek nem a bőr felületét, hanem a bőr belső rétegeit festik meg, így az sokáig megtartja színét. A fixáló utókezelésnek köszönhetően (bőr típusától függően) a nyereg nem fogja be a nadrágot és a nyeregalátétet. Ez a folyamat igény esetén bármikor megismételhető. Bőrtípustól függően, megfelelő ápolás és normál igénybevétel (napi 1-2 óra használat) mellett, a színkorrekciós festésre 6 hónap garanciát vállalok, amennyiben ez a 6 hónapos garancia idő az adott nyereg esetében, a bőr típusa és állapota miatt nem tartható, úgy az ettől eltérő garancia idő, minden esetben előre egyeztetésre kerül az ügyféllel!
FEHÉR KÁPA FESTÉS Fontos, hogy ez a folyamat a kívánt eredmény érdekébe kizárólag a felületi és mélytisztítás, illetve a teljes zsírtalanítás után vehető csak igénybe! A fehér kápa legtöbb esetben egy igazán érzékeny és sérülékeny nyersbőrből készül, amely eredetileg natúr bőr (sárgás) színű. Ezeket a kápákat a gyártó cégek is utólagosan festik le fehérre, amely sajnos a használat, tárolás, szállítás során könnyen megsérülés és lekopik. Speciális, minőségi tisztítószerrel és festékanyagokkal a kápa újszerű hófehérré varázsolható. Figyelem, ez a festék vízoldható, ezért nyeregszappanal és más vizes alapú anyaggal ápolni nem javasolt, ez esetben a festékréteg megsérülhet, ezért a fehér kápa festésre garanciát nem tudok vállalni! Ez a folyamat igény esetén bármikor megismételhető!