FELSZERELÉS KARBANTARTÁS

REFERENCIÁIM (ELŐTTE-UTÁNA VIDEÓ)

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Sok éves szakmai tapasztalattal, kedvező áron, 24 órás határidővel vállalom nyergek és más bőrfelszerelések szakszerű karbantartását! Személyesen Kecskeméten, de csomagküldő szolgálaton keresztül is igénybe vehető belföldről és külföldről egyaránt!

Krausz Ágnes
+36706288090
info@krauszcentral.hu


Lovasok.hu kártya elfogadóhely! Itt feltüntetett árakból Lovasok.hu Gold kártyásoknak 20%, Silver kártyásoknak 15%, Classic kártyásoknak 10% kedvezmény jár!

MŰVELET ÁRA
Nyereg - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás 10.000Ft
Nyereg - Teljes színátfestés, utókezelés 10.000Ft
Nyereg - Színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft
Nyereg - Fehér kápa festés 5.000Ft
Kantár - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft
Heveder - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft
Kengyelszíjak - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 3.000Ft

KARBANTARTÁSRÓL

Figyelem, csak az alábbiakban felsorolt esztétikai karbantartási munkák vehetők igénybe, szakadás javítást, varrást, újratömést ... nem vállalok!

A karbantartás folyamatai speciális módon, professzionális bőrtisztító, bőrpuhító és bőrregeneráló készítményekkel történnek, olyan anyagokkal és technikákkal, amelyeket a bőrgyártás és bőrkikészítés folyamán használnak a gyárak és tímárok.

TISZTÍTÁS, BŐRPUHÍTÁS, BŐRREGENERÁLÁS
A tisztítás során, a bőr felületén lerakódott és a bőr belsejébe beszívódott szennyeződések: felületi por és homok, göbökben lerakódott szennyeződés, beszívódott ló izzadság … kerül eltávolításra és kifertőtlenítésre, amely után a bőrök külső és belső rétegei is makulátlan tiszták lesznek. Mivel a tisztítási folyamat során a zsírok és egyéb ápoló anyagok is eltávolodnak a bőr belső rétegeiből, a nyereg átesik egy teljes bőrpuhító anyagbevitelen, amelyet követően újra élettel teli, lágy és puha lesz a nyereg minden porcikája. A karbantartási folyamat utolsó lépése, egy külső bőrregenerációs kezelés, amelytől esztétikailag is gyönyörű lesz a nyereg. Megfelelő ápolás, napi 1-2 óra használat mellett évente egyszer elé elvégezni.

SZÍNKORREKCIÓS FESTÉS, UTÓKEZELÉS
A színkorrekciós festés során olyan festékanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek nem a bőr felületét, hanem a bőr belső rétegét festik meg, így az sokáig megtartja színét. A bőrfesték fixáló utókezelésnek köszönhetően a nyereg nem fogja be a nadrágot és a nyeregalátétet. Megfelelő ápolás, napi 1-2 óra használat mellett a színkorrekciós festésre 6 hónap garanciát vállalok!

FEHÉR KÁPA FESTÉS
A Prestige nyergek fehér kápája igazán érzékeny és sérülékeny nyersbőrből készül, amely eredetileg natúr bőr színű. A gyártó cég maga is fehér festékkel festi, de ez sajnos a használat során rendszerint lekopik és kisárgul. Speciális, minőségi tisztítószerrel és festékanyagokkal a kápa újra hófehérré varázsolható. Megfelelő ápolás esetén a fehér kápa festésre 6 hónap garanciát vállalok.