FELSZERELÉS KARBANTARTÁS

REFERENCIA MUNKÁK (ELŐTTE-UTÁNA)

MŰVELET ÁRA
Nyereg - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás 10.000Ft.-
Nyereg - Teljes színátfestés (más színre festés esetén), utókezelés 10.000Ft.-
Nyereg - Színkorrekciós festés (színkopások, szín azonos festés esetén), utókezelés 5.000Ft.-
Nyereg - Fehér kápa festés 5.000Ft.-
Kantár (szárral együtt) - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft.-
Heveder - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft.-
Martingál, szügyelő - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 5.000Ft.-
Kengyelszíjak (párban) - Tisztítás, fertőtlenítés, bőrpuhítás, bőrregenerálás, színkorrekciós festés, utókezelés 2.000Ft.-/pár
AJÁNDÉKUTALVÁNY - Teljes körül karbantartásra, választható értékben választható
Az itt feltüntetett árak 2020. február 1-től visszavonásig érvényesek!

Figyelem western és katonai bock nyereg esetén az itt feltüntetett árakon felül +5.000Ft.- felárat számolunk fel műveletenként külön-külön!

Lovasok.hu kártya elfogadóhely!

Itt feltüntetett árakból Lovasok.hu Gold kártyásoknak 20%, Silver kártyásoknak 15%, Classic kártyásoknak 10% kedvezmény jár!KARBANTARTÁS FOLYAMATAI

Sok éves tapasztalattal, villám gyors munkával, akár 24 órás határidővel vállaljuk nyergek és egyéb bőrfelszerelések szakszerű karbantartását! Személyes átadásra Kecskemét mellett Ballószögön van lehetőség, de csomagküldő szolgálaton keresztül is várjuk a felszereléseket belföldről és külföldről egyaránt!

Figyelem, csak az alábbiakban felsorolt esztétikai karbantartási munkák vehetők igénybe, szakadás javítást, varrást, újratömést ... és egyéb nyerges munkát sem vállalunk, azonban szakembert tudunk ajánlani!

A karbantartás folyamatai speciális módon, professzionális bőrtisztító, bőrpuhító és bőrregeneráló készítményekkel történnek, olyan technikákkal, amelyeket a bőrgyártás és bőrkikészítés folyamán is előfordulnak.

TISZTÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, BŐRPUHÍTÁS, BŐRREGENERÁLÁS A tisztítás során, a bőr felületén lerakódott és a bőr belsejébe beszívódott szennyeződések (felületi por, homok, göbökben lerakódott szennyeződés, beszívódott ló izzadság, bőrbe szívódott avas zsír és egyéb ápolószer …) kerülnek eltávolításra és kifertőtlenítésre, amely után a bőrök külső és belső rétegei is makulátlan, újszerű tiszták lesznek. Mivel a tisztítási folyamat során a bőrből a zsírok és egyéb ápoló anyagok is eltávolításra kerülnek, a nyereg átesik egy teljes bőrpuhító és bőrregeneráló anyagbevitelen, amelyet követően újra gyönyörű élettel teli, lágy és puha lesz a nyereg. Ez a folyamat igény szerint megismételhető bármikor, de a megfelelő napi tisztítás és ápolás, illetve normál igénybevétel (napi 1-2 óra használat) mellett évente egyszer-kétszer elé elvégezni.
TELJES SZÍNÁTFESTÉS, SZÍNKORREKCIÓS FESTÉS, UTÓKEZELÉS Ez a folyamat a kívánt eredmény érdekébe kizárólag a felületi és mélytisztítás, illetve a teljes zsírtalanítás után vehető igénybe! A színkorrekciós festés során olyan festékanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek nem a bőr felületét, hanem a bőr belső rétegeit festik meg, így az sokáig megtartja színét. A fixáló utókezelésnek köszönhetően a nyereg nem fogja be a nadrágot és a nyeregalátétet (ez a bőr típusától is függ). Ez a folyamat igény esetén bármikor megismételhető. Bőrtípustól függően, megfelelő ápolás és normál igénybevétel (napi 1-2 óra használat) mellett, a színkorrekciós festésre 6 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a 6 hónapos garanciaidő az adott nyereg esetében, a bőr típusa és az állapota miatt nem tartható, úgy az ettől eltérő garancia idő minden esetben előre egyeztetésre kerül az ügyféllel!
FEHÉR KÁPA FESTÉS Fontos, hogy ez a folyamat a kívánt eredmény érdekébe kizárólag a felületi és mélytisztítás, illetve a teljes zsírtalanítás után vehető csak igénybe! A fehér kápa legtöbb esetben egy igazán érzékeny és sérülékeny nyersbőrből készül, amely eredetileg natúr bőr (sárgás) színű. Ezeket a kápákat a gyártó cégek is utólagosan festik le fehérre, amely sajnos a használat, tárolás, szállítás során könnyen megsérülhet és lekopik. Speciális, minőségi tisztítószerrel és festékanyagokkal a kápa újszerű hófehérré varázsolható. Figyelem, ez a festék vízoldható, ezért nyeregszappanal és más vizes alapú anyaggal ápolni nem javasolt, ez esetben a festékréteg megsérülhet, ezért a fehér kápa festésre garanciát nem tudunk vállalni! Ez a folyamat igény esetén bármikor megismételhető!
AJÁNDÉKUTALVÁNY Melyik lovas ne szeretné felszereléseit újszerűen tisztán, gyönyörű állapotban viszont látni? Lepd meg lovas ismerősöd, családtagod nyerge és más lovas felszerelése szakszerű, profi karbantartásával. Ez egy igazán egyedi, kreatív és hasznos ajándékötlet lehet, legyen szó bármilyen alkalomról. Az utalvány tetszőleges összegben vásárolható és a vásárlástól számított 1 évig felhasználható. Az utalvány bármely karbantartási szolgáltatásunkra beváltható!