Prestige X-Technology bemutatása

A Prestige világklasszis olasz gyártó kutatási és fejlesztési szakemberei, az ember és a ló anatómiai felépítésének tanulmányozásával fejlesztette ki az egyik legújabb X-Technology vázat.

Ez az egyedülálló technológia közeli és hatékony kapcsolatot biztosít ló és lovasa között, miközben maximális kényelmet, komfortot és mozgásszabadságot biztosít a lónak és lovasának.

A nyeregvázba épített elasztikus membránok lehetővé teszik a tökéletes close-contact hatást anélkül, hogy ezzel kellemetlen nyomást és terhelést bocsátana ki a ló hátára (mint a régebbi close-contact technológiáknál), hiszen ezek az elasztikus membránok (lásd a képen) csúcstechnológiájú ütéscsillapító hatással bírnak, így minden felesleges nyomást elnyelnek, viszont a hatékony segítségadásokat tökéletesen közvetíti a ló felé. Továbbá a lovas vázrendszerére, gerincoszlopára nehezedő terhelést is hatékonyan csillapítja, ezáltal megelőzhetők a különféle egészségügyi károsodások kialakulása, már kialakult probléma esetén pedig segítséget nyújt annak tovább romlásának megelőzésében.


© Szerzői jog fenntartva!

Szerző: Krausz Ágnes
2018.03.17.
Forrás: www.prestigeitaly.com


Hasznosnak és érdekesnek találtad a cikket? Oszd meg ismerőseiddel is!